saló de perruqueria Mataró

Quiromassatges a Mataró

Al nostre saló de Mataró realitzem quiromassatges professionals per pal·liar qualsevol malaltia o per relaxar els músculs

quiromassatges MataróA Aart Perruquers creiem que bellesa i benestar són dos conceptes íntimament lligats. Per això, al nostre centre de bellesa tenim la col·laboració d'un professional especialitzat en quiromassatge a Mataró. Es tracta de massatges realitzats amb finalitats terapèutiques, destinats a eliminar el dolor i a relaxar els músculs, entre d'altres objectius.

El nostre servei de quiromassatge a Mataró està dirigit a persones de totes les edats que tenen algun tipus de dolència, que desitgen descansar o volen desconnectar de l'estrès diari. A més a més, atenem a esportistes que necessiten els serveis d'un bon quiromassatgista per preparar els seus músculs per l'entrenament diari o la competició.

 

Com treballem?

En primer lloc fem una entrevista personal on escoltem les teves necessitats i avaluem el teu cas. Posteriorment desenvolupem un estudi previ i et proposem el pla o tractament més adequat. Un cop acceptat, acordem els dies de visita i les hores. Notaràs els resultats des del primer dia, garantit.

 

TREBALLEM AMB CITA PRÈVIA, DE DIMARTS A DISSABTES PER LES TARDES

Aart Perruquers

  Ronda O'Donnell, 54,
Mataró, 08303, (Barcelona)

  93 536 25 90

Els nostres serveis

Horari

De dimarts a dijous:

De 9:15 a 13:00 i de 15:00 a 20:00


Divendres:

De 9:00 a 20:00 (ininterrompudament)


Dissabtes

De 8:00 a 20:00 (ininterrompudament)