saló de perruqueria Mataró

Perruquers a Mataró

Al nostre saló de bellesa a Mataró tens a la teva disposició a un equip professional de perruquers i estilistes

Si vols canviar el color del teu cabell, fer-te un tall radical o simplement mantenir la salut del teu cabell, has de venir a Aart Perruquers . Sol·licita cita prèvia ara mateix i posa't en mans del millor equip de perruquers a Mataró.

Si et cridar l'atenció les actrius i presentadores de televisió pels seus pentinats a les catifes vermelles, pels talls de cabell que porten o pel seu estil en general i vols copiar el seu look, a Aart Perruquers t´ajudem a fer-ho. Amb nosaltres tindràs al teu assessor personal, que et donarà tota la informació que necessitis sobre les tendències actuals i el que millor combina amb el teu estil i trets físics.

 

Perruquers al servei de la teva imatge

A Aart Perruquers estem a l'avantguarda al sector de la perruqueria i som líders en el que a tractaments i solucions es refereix. Fem allisats, desarrissats i recollits.

A més a més, fem especial èmfasi a les núvies, ja que oferim un servei integral en un dels dies més importants de la seva vida. Confia en els millors, confia en els nostres perruquers a Mataró.

PREGUNTA PER LES NOSTRES TARGETES REGAL

Aart Perruquers

  Ronda O'Donnell, 54,
Mataró, 08303, (Barcelona)

  93 536 25 90

Els nostres serveis

Horari

De dimarts a dijous:

De 9:15 a 13:00 i de 15:00 a 20:00


Divendres:

De 9:00 a 20:00 (ininterrompudament)


Dissabtes

De 8:00 a 20:00 (ininterrompudament)