saló de perruqueria Mataró

Perruqueria a Mataró

A Aart Perruquers som professionals de la perruqueria i l'estètica a Mataró

Imagina un lloc on puguis tenir cura del teu cabell, lluir els pentinats més originals, rebre un massatge i ser aconsellat pels millors professionals del sector. Meravellós, oi? No et desplaçaràs quilòmetres per venir a un lloc com aquest, ja que és real i està ubicat a Mataró: Aart Perruquers . Et convidem a conèixer la nostra perruqueria a Mataró, un temple de la bellesa i de l'estètica capil·lar.

 perruqueria Mataró


perruquerias Mataró

Comencem la nostra activitat l'any 2001 i a poc a poc hem augmentat i millorat els nostres serveis especials. Som tècnics del cabell: realitzem els talls, les coloracions i els pentinats més nous. També tenim cura de la teva imatge, amb un ampli catàleg de serveis d'estètica que inclou maquillatges, manicures, depilacions, tractaments facials i corporals

A més a més, a Aart Perruquers tenim un professional quiromassatgista, que realitza massatges relaxants i descontracturants. Es tracta de massatges terapèutics, realitzats amb mans experimentades i seguint les tècniques més conegudes. Aquests serveis estan dirigits tant a homes com a dones de totes les edats i estils.

Et recomanem demanar cita prèvia abans de venir a la nostra perruqueria a Mataró, per poder assegurar-te una atenció completament personalitzada el temps que necessitis.

 

Centre acreditat amb la Q de qualitat

La nostra perruqueria a Mataró va rebre, a l´any 2014, la Q de qualitat. En concret, la Global Qhair, que acredita al nostre centre com un lloc de referència, diferenciador, fiable i rigorós.

A més a més, hem participat en diversos salons de noces, maquillant i pentinant als models. Som professionals acreditats i això es nota en els nostres serveis. Vols venir a conèixer-nos? Recorda, ens trobem a la ronda Antoni Comas número 20 de Mataró.

 

Centre d'estètica integral a Mataró

Deixa la teva imatge en bones mans, les dels professionals del nostre centre d'estètica integral a Mataró

Aart Perruquers

  Ronda O'Donnell, 54,
Mataró, 08303, (Barcelona)

  93 536 25 90

Els nostres serveis

Horari

De dimarts a dijous:

De 9:15 a 13:00 i de 15:00 a 20:00


Divendres:

De 9:00 a 20:00 (ininterrompudament)


Dissabtes

De 8:00 a 20:00 (ininterrompudament)